A Microsoft Windows 10 megérkezett

Ismerős és minden elődjénél jobb

Ismerős felület

A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja – még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

 w10pro1
 w10pro2

Kompatibilitás

A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.

Gyors és rugalmas működés A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak. *Hardvertől függően.  w10pro3
 w10pro4

Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*

A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

 

Páratlanul személyes és természetes élmény
 w10pro5 Cortana A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.* * A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.
Ujj, toll és hang* Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet. *Hardvertől függően.  w10pro6
 w10start

Start menü és élő csempék

Rögtön áttekintheti, ami a legfontosabb Önnek.

 

Minden eszközön működik
 onedrive OneDrive* A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait – windowsos és más eszközökről egyaránt. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Continuum

A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.* *A működés alkalmazástól függően változó lehet.

 w10procontin
 

Előtelepített alkalmazások

A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

 

Nagyobb hatékonyság
  winEdge

Microsoft Edge

A vadonatúj Microsoft Edge böngésző még jobb webes élményt kínál: zavartalan olvasást, személyre szabott keresési javaslatokat és kényelmes böngészést.

Rendszerezés* Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyet igényel. *A dokkolható alkalmazások száma az egyes alkalmazások minimális felbontásától függ.
 untitled-1

Office

A világ első számú hatékonyságnövelő csomagja a világ leghatékonyabb operációs rendszerén.

Áruház és appok* Az új Windows Áruházban minden egy helyen megtalálható: nagyszerű játékok, alkalmazások, zenék és videók. *Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.