Mentés

A megbízható adatvédelem elengedhetetlen a vállalatok működése szempontjából.

A fizikai és virtuális szerverek mentéséhez és helyreállításához olyan megoldásra van szükség, amely könnyedén védhet meg több adatot, miközben csökkenti a felügyeleti költségeket és a helyreállítási időt. A kifinomultabb rendszerek integrált deduplikációs és archiválási technológiával javítják a biztonsági mentés teljesítményét, illetve felhőalapú mentéseket is kínálnak.

Tovább a termékekhez

Védelem

A levélszemét és a kártevők elleni védelem manapság nélkülözhetelten része a vállalati IT infrastruktúrának.

Egy igazán jó rendszer védelmet nyújt még a legkifinomultabb támadások ellen is – mint például a rootkitek, a nulladik napon támadó fenyegetések és a mutáns kémprogramok ellen – amelyek képesek a hagyományos biztonsági intézkedések kikerülésére.

Tovább a termékekhez

Felügyelet

Hatékony üzemeltetés

Egy informatikai rendszer – teljes életciklusán keresztül – hatékony üzemeltetésének alapvető feltétele, hogy akár egy összetett struktúrájú megoldást is központilag menedzseljünk, a munkafolyamatokat automatizáljuk, valamint az erőforrásokat optimalizáljuk, felügyeljük. Optimális esetben az ellenőrzéstől, konfigurálástól kezdve az adatmentésekig minden feladatot egy egységes felületen keresztül követünk.

Tovább a termékekhez

Határvédelem

Tartsa adatait biztonságban

A modern hálózatvédelmi megoldásokat nagy teljesítményű, méretezhető, többmagos architektúra jellemzi, így a hálózati sebesség csökkenése nélkül tudják vizsgálni az adatforgalomban előforduló fenyegetéseket.

A behatolásmegelőzési és tartalomszűrési feladatok, illetve az üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazásoknak megfelelő sávszélesség biztosítása mellett a menet közbeni SSL titkosítás is fontos követelmény.

Tovább a termékekhez