Microsoft Open Value Subscription (OVS)

“szoftverbérlet”

Microsoft Open Value Subscription (OVS)  – A Microsoft szoftverbérleti megoldása egy költségként elszámolható, három éves futamidejű keretszerződés, amelyet a minimum 5 számítógéppel rendelkező cégeknek kínál.

A szerződés hatóköre a vállalat összes számítógépére  kiterjed. Az alaptermékek (Windows Pro Upgrade, szerverek kliens licenc és az Office) legalább egyikéből a szükséges mennyiséget a szerződés megkötésekor kell meghatározni és az évfordulók alkalmával aktualizálni, de emellett természetesen kiegészítő termékek bevonására is van mód. Az OVS-el licencelt alaptermékek két évforduló között az újonnan beszerzett gépeken az adott időszakban további díjfizetés nélkül is jogtisztán használhatók!

A következő éves díj meghatározása az évforduló pillanatában szükséges mennyiség alapján történik.

Az ilyen módon megszerzett felhasználói jog Frissítési Garanciát (Software Assurance – SA) is tartalmaz, így az előfizetés ideje alatt a legújabb kiadások használatát is lehetővé teszi.

Bővebb információért keresse kereskedő kollégáinkat!

Tovább a termékekhez

AutoDesk

“úgy fizetsz, ahogy használod”

Az Autodesk rugalmas, negyedéves vagy éves licenc előfizetési konstrukciója.  A előfizetéses licenccel rendelkezők a szoftverkövetésnek köszönhetően mindig a szoftver legújabb változatára jogosultak.

Rugalmas licenc felhasználási jog. Ez azt jelenti, hogy az irodán kívüli, otthoni vagy hordozható, gépre is feltehető a program/programcsomag.

Online támogatás közvetlenül az Autodesk szakembereitől.

25 Gb tárhely az Autodesk online felhőportálján az Autodesk 360-on.

További információért keresse kereskedő kollégáinkat!

Tovább a termékekhez

Adobe Creative Cloud

kreatív felhő

Az Adobe Creative Cloud tagság hozzáférést biztosít az összes kreatív alkalmazás letöltésére és telepítésére a helyi számítógépre  vagy mobil eszközre, valamint további alkalmazások és online szolgáltatások elérésére. Az üzleti előfizetés 1 vagy 3 éves futamidejű.  Az előfizetés ideje alatt megjelenő frissítések, fejlesztések, automatikusan rendelkezésre állnak a felhasználók számára. Egy felhasználó 2 gépen használhatja, telepítheti az előfizetett szoftvereket.

Az előfizetésben elérhető közismert kreatív termékek egyenként vagy ezek együtt egy csomagban:

Acrobat DC,  Audition CC, Muse CC, Premiere Pro CC, After Effects CC, Animate CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, InDesign CC, Photoshop CC, …

Bővebb információért keresse kereskedő kollégáinkat!

Tovább a termékekhez