eScan IT biztonsági termékek

Versenyképes megoldások havidíjas konstrukcióban

A kormányzati szigorításokkal összhangban mind több cég állítja vissza a rendszereit rész vagy teljes otthoni munkavégzésre. Tavaszi tapasztalataink alapján számos, a hagyományos üzletmenetben ritkán előforduló kérdésre kell megoldást találni, mint például a cég hálózatán kívüli eszközök (otthoni számítógépek, mobilok, tabletek) fokozott használata. Ezek sokszor ismeretlen tudású, esetleg elavult biztonsági védelemmel vannak csak ellátva, ami az üzleti és GDPR szempontból érzékeny adatok védelmét megnehezíti.

A havi elszámolású előfizetési konstrukcióban

is elérhető eScan biztonsági megoldások a hagyományos vírusirtókkal ellentétben a még ismeretlen eredetű kibertámadásokat is felismerik és elhárítják.  

Kérjen ajánlatot most!

Aktuális akciónk keretében új partnereink az alábbi négy lehetőségből választhatnak:

Kedvezményes havidíj

Bármelyik eScan havidíjas vállalati biztonsági előfizetés esetén az első két évben 25% kedvezményt biztosítunk az előfizetési díjból!

Otthoni védelem

Minden havidíjas vállalati előfizetés mellé ugyanakkora mennyiségben fél évig ingyen biztosítjuk az eScan Internet Security Suite otthoni változatát!

Eszközmanagement

A jelenleg használt bármilyen antivirus megoldása kiegészítéseként egy évig 30% kedvezménnyel biztosítjuk az eszközök menedzselésére szolgáló eScan Endpoint Security csomagot!

Mobileszköz támogatás

eScan Internet Security Suite for Business havidíjas biztonsági előfizetés mellé a kiemelt felhasználók* részére fél évig ingyenes mobileszköz menedzsment megoldást biztosítunk!

*Ezt a lehetőséget maximum a teljes mennyiség 25 százalékára lehet igénybe venni

Miért az eScan?

Új, biztonságos webes felület, összefoglaló műszerfallal

Az új Secure Web Interface SSL technológiát használ a teljes kommunikáció titkosítására. Az eScan műszerfala grafikus formában szolgáltatja a rendszergazdák számára a kezelt végpontok állapotát, például a telepítési állapotot, a védelmi állapotot, valamint védelmi statisztikákat.

Adatvédelmi ellenőrzés (Privacy Control)

Elvégzi a gyorsítótár, az ActiveX vezérlők, a cookie-k, a bővítmények és az előzmények automatikus törlését. A fájlok és mappák biztonságos törlése is lehetséges és nem maradnak törlési nyomok.

Outbreak Prevention

A kitörésvédelem szolgáltatás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy olyan irányelveket alkalmazzanak, amelyek egy támadás alatt korlátozzák a kiválasztott számítógépek, vagy azok csoportjának hálózati erőforrásokhoz való hozzáférését egy meghatározott időtartamra. A támadás megelőzési szabályok minden kiválasztott végponton vagy csoporton érvényesülnek.

Reputáció alapú, domain és IP cím ellenőrzés

Az eScan DIRC technológiája a weboldalakon zajló gyanús tevékenységek minden jelének nyomon követésével ellenőrzi azok hitelességét.

A DIRC tecnológia ellenőrzi a webtartományok hitelességét azáltal, hogy nyomon követi a gyanús tevékenységek minden jelét.

Nem behatolás alapján épített tanulási minta

A Non-Intrusive Learning Patterns (NILP) technológia a mesterséges intelligencia alapelveit használva, adaptív mechanizmust alkalmaz a spam-ek és az adathalászat elleni védekezés során.

További részletek FB oldalunkon >>

Proactive Behavioral Analysis Engine

A Proaktív Viselkedéselemző Motor valós idejű védelmet nyújt ransomware támadásokkal szemben. Megfigyeli a folyamatok működését és blokkolja azt, amelynek viselkedése zsaroló alkalmazásra utal.

Asset Management

Az eScan eszközkezelő modulja biztosítja a teljes hardverkonfiguráció bemutatását és a végpontokra telepített szoftverek listáját, ezzel segítve a rendszergazdákat, hogy nyomon követhessék az összes fizikai eszközt, valamint a hálózatba kötött végpontok telepített szoftver erőforrásait.

Nyomtatási aktivitás rögzítése

Az eScan Print Activity modulja hatékonyan felügyeli és naplózza a kezelt végpontok összes nyomtatási feladatát. Részletes PDF, Excel vagy HTML formátumú jelentést is nyújt a kezelt végpontok által elvégzett összes nyomtatási feladatról bármely nyomtatóval is végezték azt, beleértve a pdf állományba történő nyomtatást is.

Fájl kezelés naplózása

Az eScan Management Console figyeli és naplózza a menedzselt számítógépek fájlkezelési aktivitását. Összeállít egy jelentést a létrehozott, másolt, módosított és törölt fájlokról. Ezzel a jelentéssel az adminisztrátor nyomon tudja követni a menedzselt kliens számítógépeken zajló fájl műveleteket.

Melyik terméket, kinek ajánljuk?

Az elérhető üzleti termékek

eScan Endpoint Security (with MDM & Hybrid Network Support)

2018-09-18

eScan Enterprise 360 (with MDM & Hybrid Network Support

2018-09-18

eScan Corporate 360 (with MDM & Hybrid Network Support)

2018-09-18

eScan Enterprise Edition (with Hybrid Network Support)

2018-09-18

eScan Corporate Edition (with Hybrid Network Support)

2018-09-18

eScan Total Security Suite for Business

2018-09-18

eScan Internet Security Suite for Business

2018-09-17

Bővebb információk és konkrét árak érdeklik?

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink hamarosan felkeresi!

Név*
Telefonszám
E-mail*
Üzenet