“Szoftver ABC Instant IT” termékek

Azonnali használatra kész informatikai megoldáscsomagok kis- és középvállalatoknak!

Válassza ki az Ön felhasználási szokásainak legmegfelelőbb szolgáltatás csomagot, ami azokat a szolgáltatásokat tartalmazza, amire szüksége van.

Tovább a termékekhez

MS Intune

Számítógép-felügyeleti és végpontbiztonsági alkalmazás

A Windows Intune felhőszolgáltatás egy egyszerű webes konzollal könnyíti meg a számítógépek központi felügyeletét és védelmét függetlenül attól, hogy az informatikai stáb vagy a felhasználók a központi irodában vagy egy fiókirodában vannak, vagy éppen utaznak-e. A Windows Intune megkönnyíti a számítógépek védelmét, frissítését, ellenőrzését, konfigurálását, leltározását és hibaelhárítását cége informatikai környezetében.

Tovább a termékekhez

MS Enterprise
Mobility Suite

Adatvédelem, mobileszköz-kezelés és biztonság

A Microsoft Enterprise Mobility Suite egy olyan felhős szolgáltatás, amely segítségével a vállalati mobil eszközök és alkalmazások biztonságosan építhetők be a napi munkamenetbe. Az EMS segítségével biztosítani tudja a hozzáférést a céges erőforrásokhoz az összes eszköztípuson, hatékonyan felügyelve a készülékeket és az alkalmazásokat is. Az EMS emellett tartalmaz egy információvédelmi komponenst is, amellyel a mobil készülékeken is biztosítható az érzékeny adatok védelme.

Tovább a termékekhez

Symantec vállalati vírusvédelem

Páratlan biztonság, fantasztikus teljesítmény, virtuális környezetben is

A Symantec Insight technológiával működő Symantec Endpoint Protection egy gyors, nagyteljesítményű megoldás a végpontok védelmére. Továbbfejlesztett védelmet biztosít az összes ismert támadástípus ellen, legyen szó valós vagy virtuális rendszerről. A háttérben futó alkalmazás legfontosabb biztonsági eszközei észrevétlenül épülnek be a rendszerbe, és egy könnyen kezelhető konzolon keresztül érhetők el.

Tovább a termékekhez

eScan Vállalati vírusvédelem

Az eScan világszínvonalú üzleti vírusvédelmi és biztonsági megoldásai rendkívül alacsony erőforrásigénnyel biztosítanak védelmet a kiszolgálók és személyi számítógépek számára. A fejlett központi menedzsment a telephelyi és a mobil eszközök felügyeletével segít abban, hogy a cégek a saját üzletmenetükre koncentrálhassanak.

Tovább a termékekhez

MS Exchange Online Komplex veszélyforrások elleni védelem

Valós időben védheti meg levelezését az ismeretlen, akár összetett támadásokkal szemben. Exchange- vagy Office 365-csomagok kiegészítése Komplex veszélyforrások elleni védelemmel.

Tovább a termékekhez