MS Azure

Az Ön alkalmazása. Az Ön keretrendszere. Az Ön platformja. Bármihez használható.

A Microsoft Azure felhőalapú, folyamatosan gyarapodó integrált elemzési, számítási, adatbázis-, mobil-, hálózatkezelési, tárolási és webszolgáltatásai gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkát tesznek lehetővé. Íme, mi mindent tehet az Azure-ban…

További információ, termékek

MS Exchange Online

Szolgáltatott vállalati levelezéssel okosabban és bárhol dolgozhat.

Biztonság és megbízhatóság

A Microsoft Exchange Online fejlett lehetőségekkel segíti adatai védelmét. A kártevővédelem és a levélszemétszűrés gondoskodik a postaládák biztonságáról. Az adatveszteség-megelőzési lehetőségek megakadályozzák, hogy a felhasználók véletlenül bizalmas adatokat küldhessenek nem megfelelő személyeknek.

További információ, temékek

MS SharePoint Online

Szolgáltatás a hatékony közös munkához

A Microsoft SharePoint Online a SharePoint hatékony funkcióit az infrastruktúra saját kezelésével járó vesződségek nélkül biztosítja. A rugalmas kezelési lehetőségeknek köszönhetően a szervezet megfelelőségi követelményeinek való megfeleléshez szükséges beállításokat továbbra is Ön kezelheti. A SharePointot a felhőben különálló ajánlatként vagy az Office 365 részeként vásárolhatja meg; ez utóbbi esetben az Exchange-hez, a Skype Vállalati verzióhoz, valamint az Office ügyfélprogramjaihoz és webalkalmazásaihoz is hozzáférést kap.

További információ, termékek

MS OneDrive

Fájlok egyszerű tárolása, szinkronizálása és megosztása

A Microsoft OneDrive egy olyan szolgáltatás, amely segítségével a fájljait rendkívül egyszerűen online tárolhatja, rendezheti és megoszthatja; együttműködhet a dokumentumokon a csoporttagokkal, jelentéseket oszthat meg az üzleti partnerekkel, és tarthatja a kapcsolatot az ügyfelekkel. Fájljai mindig naprakészek, és mindenki a legfrissebb verziót használhatja.

További információ, termékek

MS Skype for Business

Az eredményes munkacsoportok alapja a jó kommunikáció

A csoporttagok az általuk jól ismert környezetben létesíthetnek kapcsolatot a naponta használt Office-alkalmazásokon keresztül. A Skype Vállalati verzió használata révén egyszerűsíthető az infrastruktúra: egyetlen platform szükséges a hívásokhoz, a konferenciákhoz, a videokonferenciákhoz és a megosztásokhoz.

További információ, termékek

MS Yammer

Ahol a csapatmunka zajlik

A Yammer egy olyan privát közösségi hálózat, amellyel Ön és csapata lépést tarthatnak a történésekkel. Beszélgetéseket kezdeményezhet, fájlokon működhet együtt másokkal, és projekteket szervezhet, hogy gyorsabban haladhasson minél többet előre.

További információ, termékek