MS Exchange Online Archive

Vállalati levelezés archiválása a felhőbe.

Az Exchange Server 2016-os, 2013-as és 2010-es verzióival kompatibilis Exchange Online Archiválás a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin üzemel, és a hét minden napján, nonstop informatikai jellegű telefonos támogatás jár hozzá. Az internetalapú postaládákhoz bővítményként is elérhető. Fizessen elő erre a felhőalapú, nagyvállalati szintű archiválási megoldásra, amely segítséget nyújt az archiválási, megfelelőségi, jogszabályi és adatfeltárási kötelezettségek teljesítéséhez.

Tovább a termékekhez

MS Azure Backup

A megbízható felhő

Az Azure lehetőségeinek felhasználásával biztonsági másolatot készíthet adatairól, és azt a Microsoft-felhőben tárolhatja. A biztonsági másolat egyetlen fájlt vagy mappát, de akár egy adatközpontot is tartalmazhat. Ezek a megoldások együttműködnek az ügyfél típusú Windows operációs rendszerekkel, a Windows Serverrel, a System Center Data Protection Managerrel, a Microsoft SharePointtal, a Microsoft Exchange-el, a Microsoft SQL Serverrel, a Hyper-V virtuális gépekkel, valamint az Azure IaaS windowsos és linuxos virtuális gépeivel.

Tovább a termékekhez

Egyéb felhő alapú mentési megoldások

A felhőalapú szolgáltatások népszerűségének növekedésével egyre több mentési megoldásokat fejlesztő informatikai vállalat ismerte fel, hogy érdemes termékeik tudását ebbe az irányba is bővíteni. 

Tovább a termékekhez

DELL Data Protection | Rapid Recovery

Tovább a termékekhez