Microsoft Azure

A Microsoft “mindent tudó” felhőplatformja

A Microsoft Azure felhőalapú, folyamatosan gyarapodó integrált elemzési, számítási, adatbázis-, mobil-, hálózatkezelési, tárolási és webszolgáltatásai gyorsabb, hatékonyabb és jövedelmezőbb munkát tesznek lehetővé.

Nincsenek előzetes költségek, a percalapú számlázással csak a valóban lekötött erőforrásokért kell fizetni, ezzel lényegesen csökkentve egy új projekt kezdeti beruházási költségeit.

Az Azure szolgáltatás számos formában elérhető, az elszámolás konstrukciótól függően előre feltöltött kreditekkel, vagy a felhasználásnak megfelelő mértékű utólagos fizetéssel történhet.

Tovább a termékekhez

Microsoft Office 365

Microsoft szolgáltatások havi díjfizetéssel

Bár a neve hasonló, de nem a hagyományos Office termék egy újabb verziójáról van szó, hanem egy folyamatosan bővülő, csoportmunkát támogató szolgáltatáscsomagról, amely segítségével megoldhatja a vállalat kommunikációs, szervezési és adatkezelési feladatait.

Az Office 365 számos csomagja a mikrovállalatoktól a multinacionális cégekig lefedi a piaci igényeket.

Az előfizetés havi, éves és három éves konstrukciókban is elérhető.

Tovább a termékekhez

Microsoft SPLA

Microsoft Services Provider License Agreement

Ez konstrukció elsősorban azoknak szól, akik hosztolt környezetben kívánnak Microsoft termékeket használni, pl. Windows vagy SQL Servert.

Ez a licenctípus  egy rendkívül rugalmas konstrukció, mivel határozatlan időre havidíjasan fizethető elő, bármikor bővíthető vagy akár visszamondható. A konstrukció további előnye, hogy mindig a szükséges verziójú Microsoft terméket használhatjuk és az adott hónapban valójában használt mennyiség után kell fizetni.

Tovább a termékekhez