Operációs rendszerek

Az operációs rendszer elsődleges feladata, hogy a számítógép hardver elemeit a feladatokhoz illeszkedően optimálisan üzemeltesse. Más a felhasználói elvárás egy otthoni és más irodai környezetben, ennek megfelelően külön termékek érhetőek el.
A helyesen kiválasztott termék nyújt valódi felhasználói élményt, amely üzleti környezetben hatékony munkavégzést és megfelelő üzemeltetési lehetőséget kínál.

Tovább a termékekhez

Irodai alapprogramok

 A megbízható felhő

Az otthonoktól a vállalatokig az irodai programok a feladataink elvégzéséhez szükséges eszközöket biztosítják. Talán az egyik legismertebb ilyen irodai program a Microsoft Office, amely minden területen és platformon kínál megoldást; szövegszerkesztés – Word, táblázatkezelés – Excel, levelezés – Outlook, prezentáció készítés – PowerPoint, …

Tovább a termékekhez

Irodai kiszolgálórendszerek

szolgáltatás a hatékony közös munkához

A kiszolgáló szerver alatt, olyan központi számítógép és szoftver megoldás(oka)t értünk, amely az informatikai rendszer felhasználói számára elérhetővé teszi a központilag tárolt adatokat, hardver eszközöket (például nyomtató, háttértárolók, biztonsági mentést végző eszközök)

Tovább a termékekhez

Microsoft üzleti operációs rendszerei

Üzleti (szerveres) környezetbe a Microsoft üzleti operációs rendszereit kínáljuk.

Tovább a termékekhez