MS Office 365

Mit kínál a felhő technológia – repítse cégét a felhők fölé az Office 365-tel!

A megoldás ami egyszerre kínálja a „hagyományos”, számítógépre telepített alkalmazásokat és/vagy a Microsoft felhő alapú megoldásait (ezek közül érdemes kiemelni a levelezést és a tárhely szolgáltatást, melyek a sokak által használt ingyenes otthoni megoldásokkal szemben (gmail, dropbox,…stb.) üzleti szintű biztonságot és rendelkezésre állást nyújtanak).

Tovább a termékekhez

Szolgáltatásiszint – szerződés által pénzügyileg is garantált 99,9%-os rendelkezésre állás

Egyetlen összevont, méretezhető felügyeleti felület

Világszínvonalú adatvédelem

Bárhonnan elérhető

Platformfüggetlen

Hatékony csoportmunka

MS Visio

A vizuális munka eszköze
Diagramokat készíthet egyszerűsítve.

Mindössze néhány kattintással adatkapcsolatú diagramokat készíthet, amelyekkel még az összetett  információkat is egyszerűen ábrázolhatja. Rajztáblára vázolt ötleteit megjelenítheti például egy folyamatábrán, térképet készíthet informatikai hálózatokról, szervezeti diagramot állíthat össze, üzleti folyamatokat ábrázolhat, illetve alaprajzot tervezhet – a Visio mindig segít a vizuális munka elvégzésében.

Tovább a termékekhez

MS Project

A sikeres projektek lebonyolításához

Amikor megkérdezzük a projekt menedzsereket, mindig egyetlen szó hangzik el újra és újra – jelentések. Folyamatos igény  mind a megrendelő, a munkatársak, mind pedig a vállalati vezetés részéről, hogy naprakész jelentéseket tudjanak készíteni az aktuális állapot bemutatására.

A Microsoft Project segítségével mindez roppant hatékonyan megoldható, egyszerűen tervezheti a projekteket és dolgozhat közösen másokkal. A többi Microsoft-alkalmazással és a felhőszolgáltatásokkal való zökkenőmentes működésre tervezett projektkezelési rendszerrel megőrizheti a rendezettséget és nyomon követheti a projekteket.

Tovább a termékekhez

MS Azure RemoteApp

A Windows-alkalmazások elérésekor mindenképp előnyt jelent a felhő hatékonysága és a költséghatékony felhőbeli platform. Jelentősebb helyszíni anyagi ráfordítás nélkül elégítheti ki a cég dinamikusan változó igényeit.

Tovább a termékekhez

MS Power BI

A Microsoft Power BI online szolgáltatások és funkciók gyűjteménye, amellyel adatokat gyűjthet és ábrázolhat, megoszthatja felfedezéseit, és együttműködhet másokkal – mindezt intuitív, új módokon. A Power BI jelenleg kétféle változatban érhető el. Az egyik az általában Power BI néven emlegetett új felület, a másik az Office 365-höz készült Power BI néven ismert előző felület.

Tovább a termékekhez

MS Dynamics CRM Online

Az ügyfelek többet tudnak, mint valaha – hamarabb döntenek a vásárlásról, mint hogy Ön megjelenne. Az értékesítési csapatának alkalmazkodnia kell az ügyfelek új generációjához – szorosabb kapcsolatot kell kiépíteniük az ügyfelekkel és személyre kell szabni minden kommunikációt.

Tovább a termékekhez